Cum functioneaza?


Undelucram.md este conceput pentru o utilizare cat mai simpla. Platforma permite utilizatorilor sa interactioneze unii cu ceilalti si pune la dispozitia acestora mai multe instrumente care sa ii ajute in dezvoltarea carierei.

Astfel, structura site-ului este formata din mai multe sectiuni dupa cum urmeaza:

a) Sectiune dedicata gazduirii informatiilor despre companii, informatii oferite de catre persoane ce interactioneaza sau au interactionat din punct de vedere profesional cu firme de pe teritoriul Moldovei. Aceasta sectiune cuprinde, pentru fiecare companie listata pe site, subsectiuni de Forum, Evaluari, Salarii, Interviuri si Beneficii.

b) Sectiunea Ghidul salariilor, sectiune dedicata centralizarii articolelor despre piata salariilor din Moldova.

c) Sectiunea Modele CV, sectiune dedicata centralizarii diferitelor modele de CV.

d) Sectiunea Stiri, sectiune dedicata centralizarii celor mai recente articole si stiri din domenii diferite precum resurse umane, piata locurilor de munca, salarizare etc.

In cazul in care sunteti interesati de o anumita companie, aceasta poate fi cautata pe Undelucram.md prin interrmediul barei de cautare "Cauta o companie".

Imediat ce ati gasit compania dorita, aveti posibilitatea sa cititi toate comentariile si evaluarile facute la adresa acestei companii si la mediul si relatiile de lucru din cadrul ei. De asemenea, aveti posibilitatea sa va exprimati propria opinie si sa evaluati compania respectiva in baza experientei dvs.

Descrierea principalelor module ce compun profilul companiilor pe Undelucram.md:

EVALUARI
Un modul in care firmele pot fi evaluate conform unor criterii specifice, precum oportunitati de cariera, compensatii si beneficii, balanta serviciu/viata personala, management, cultura si valori; astfel pot fi acordate diferite calificative pentru fiecare dintre criterii.

SALARII
Un modul in care dorim sa exemplificam cu ajutorul vostru salarii specifice anumitor pozitii, precum si componente caracteristice salariilor. Contam astfel pe aportul vostru pentru a veni in intampinarea nevoilor celor ce sunt interesati de salariile acordate in anumite companii.

INTERVIURI
Un modul in care experientele avute la interviuri pot fi evaluate conform unor criterii specifice.

BENEFICII
Un modul in care pot fi evaluate beneficiile oferite de catre companii

Important: va rugam sa cititi termenii si conditiile de utilizare ale acestui site pentru mai multe detalii legate de informatiile gazduite si de contributiile pe care le puteti face.

Locuri de munca
Locuri de munca Safeguard Global
Safeguard Global
Locuri de munca Safeguard Global
Safeguard Global
Locuri de munca DevelopmentAid
DevelopmentAid
Locuri de munca DevelopmentAid
DevelopmentAid
Evaluari recente
Manager servicii Marketing
orientare catre angajatmotivare financiara si nefinanciar (traininguri, ...
Salariu în plic și așa ce ramane
Produse proaspete și rapide
Salarii adaugate recent
Developer
6.000 lei
Ajutor de manager
2.500 lei
Quality Assurance ...
10.000 lei
Feedback