Despre Undelucram.md

Misiune

Sa cream o comunitate de angajati si angajatori uniti prin transparenta la locul de munca.

Fondata in urma unei nevoi resimtite in piata de a putea afla recenzii despre companii direct de la angajati, Undelucram.md aduce impreuna angajatul si angajatorul pentru a crea un mediu de lucru transparent si interactiv.

La Undelucram.md ne propunem sa contribuim la educarea tinerilor din Moldova, sa le oferim suport in pregatirea unui interviu si gasirea locului de munca dorit, dar in acelasi timp venim si in intampinarea nevoilor companiilor care isi doresc sa atraga de partea lor cele mai bune talente. 

In 2019, Undelucram.md este cea mai mare comunitate online a ANGAJATILOR din Romania, singura platforma unde acestia au posibilitatea de a evalua companiile din tara in functie de modul in care decurge procesul de recrutare, cum este mediul de lucru si care sunt salariile oferite.

Platforma pune la dispozitia ANGAJATORILOR solutii inovative de employer branding si recrutare targhetata, oferindu-le acestora posibilitatea de a interactiona cu angajatii, viitorii candidati si fostii angajati. Companiile pot raspunde la recenziile primite, pot publica locurile de munca disponibile si isi pot promova cat mai original cultura organizationala pentru a-si crea un brand de angajator de top. 


Viziune

Este important sa fii inconjurat de oameni care sa te ajute sa cresti pentru ca angajatii tai sa devina ambasadorii de maine ai companiei.

De aceea, Undelucram.md trece de statutul de simpla platforma de recenzii si vizeaza crearea unui comunitati internationale cu o prezenta in RomaniaRepublica MoldovaUngariaCehia si Grecia, in cadrul careia relatia dintre angajat si angajator depaseste orice obstacol de comunicare si devine mai puternica.

Locuri de munca
Locuri de munca Grafit Holding
Grafit Holding
Locuri de munca Studio Moderna
Studio Moderna
Locuri de munca Travod International
Travod International
Locuri de munca DevelopmentAid
DevelopmentAid
Locuri de munca Easy Credit Moldova
Easy Credit Moldova
Evaluari recente
Inginer
-Buna scolarizare.-Colectiv unit care te ajuta.-Grafic Flexibil.
Salarii adaugate recent
Asistent manager
6.000 lei
Designer interior
3.000 lei
Suport tehnic
9.400 lei
Feedback