Atrage și păstrează cei mai buni oameni în cadrul companiei tale

Undelucram.md ajută angajatorii să primească mai mulți candidați de calitate și în același timp să își construiască brandul de angajator de top

Creează contul aici
  • Employer branding
  • Jobbing
  • Advertising

Employer branding

Este de multă vreme mai mult decât o altă sarcină a departamentelor de HR. În fapt, strategia de employer branding este un efort comun al departamentelor de marketing și HR, împreună cu CEO-ul companiei.

Astfel, employer branding-ul se referă la eforturile de a crea un pipeline constant de talente prin acțiuni gândite special pentru etapa în care se află candidatul în raport cu compania. De la faza de awareness, la cea de achiziție și până la referral, ciclul de atragere a unui talent în companie seamănă cu un ciclu standard de vânzare.

Cum ajută employer branding-ul pe Undelucram.md

Scăderea timpului de recrutare cu 20%

50% prezență mai mare la interviu

Scăderea costurilor de recrutare

Creșterea ratei de retenție

Vezi mai multe detalii

Jobbing

Soluția de JOBBING pe Undelucram.md a venit ca un răspuns la solicitarea utilizatorilor noștri de a putea aplica direct pe platformă la companiile despre care citesc.

În medie, un candidat citește cel puțin 5 recenzii pe Undelucram.md înainte de a aplica pentru un job. Soluțiile de jobbing Undelucram.md se diferențiază prin posibilitatea de a targeta doar userii care sunt interesați chiar de compania care recrutează sau de companii similare.

Soluțiile noastre de postare de joburi funcționează în baza unei subscripții anuale în schimbul căreia poți publica un număr nelimitat de locuri de muncă pe platforma Undelucram.md.

Vezi mai multe detalii

Advertising

Cu peste 650.000 de vizitatori în fiecare lună, peste 650.000 de utilizatori înregistrați și mai mult de 2.000.000 de afișări lunar, Undelucram.md poate oferi companiilor din Republica Moldova un canal nou de promovare pentru creșterea vizibilității brandului și diferențierea față de competiție.

Video pe homepage

Promovare în secțiunea de studenți

Promovare pe profilul competitorilor

Vezi mai multe detalii

Suntem cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din Republica Moldova, iar soluțiile noastre fac diferența în procesele de recrutare ale angajatorilor implicați.

Profită de toate avantajele pe care acestea ți le oferă!

Contactează echipa noastră de vânzări și află mai multe detalii.

EMPLOYER BRANDING, ADVERTISING și JOBBING