Creste rata de succes la angajare!

Creeaza un profil de angajator pentru compania ta pe Undelucram.md si acceseaza datele noastre pentru a recruta eficient. Afla ce profil de utilizatori iti cauta compania si targeteaza-i mai bine!

Creeaza contul aici

Descopera candidatii ideali!

Creeaza-ti profilul de angajator de top!

O fotografie, un video sau un testimonial te diferentiaza de concurenta. Spune povestea brandului tau utilizatorilor activi pe platforma. Comunica deschis cu potentialii angajati si atrage talentele de care ai nevoie!

Cultura‚Äč ‚Äčorganizationala

In 2021, angajatii isi doresc mai mult decat un job. Arata-le de ce cultura organizationala a companiei tale este alegerea inteleapta.

Reputatie

Candidatii ideali se documenteaza inainte sa aplice la un job. Raspunde la comentariile si evaluarile despre compania ta si pastreaza-ti reputatia intacta.

Oportunitati

Spune-le angajatilor cat de departe pot sa ajunga in echipa ta. Comunica deschis si creeaza o microcomunitate in jurul companiei.

Construieste un profil de angajator de top

Atasamentul fata de un brand vine din interactiunile companiei cu publicul ei. Creeaza un profil unic in care angajatii sa descopere cultura organizationala exceptionala a companiei. Publica fotografii, video-uri, stiri si fa-le cunoscute in comunitate!

Analiza Corporate

Primesti acces la propriul instrument de analytics prin care afli ce cauta candidatii despre compania ta, ce varste au, ce job-uri ii intereseaza, cum te pozitionezi fata de concurenta. Toate informatiile sunt agregate intr-o interfata prietenoasa si usor de folosit.

Activeaza profilul aici

Creste rata de succes la angajare.
Creeaza-ti contul ACUM!

Detalii despre companie

Nume companie
Nume reprezentant
Functia

Detalii generale

Telefon
Email
Parola
Confirma parola
Declar ca reprezint compania si lucrez intr-unul din departamentele de HR, Marketing, PR sau Top Management.
Vreau sa fiu la curent cu ultimele noutati.
Feedback